Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Noi aducem energia in casa ta!

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acumulator solar AGM, Monbat Megalight 12V/220Ah

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2328 lei Lei
Brand
Monbat
Cod produs
MBT220
Out Of stock
Descriere
Acumulator solar AGM 12V/220Ah cu 2640W stocati. Acumulatori cu o durata medie de viata intre 5-7 ani.

Tip de baterii cu regim ciclic care se comporta foarte bine la aplicatii fotovoltaice sau similare, pentru porniri motoare, camioane mari (TIR), solar, eolian, etc., fabricate in Bulgaria.

Intervalul " Megalight " prezinta cea mai recenta tehnologie AGM cu electrolit absorbit . Acesta a fost proiectat pentru a oferi solutii de stocare fiabile si sa indeplineasca cerintele din domeniul energiei regenerabile .

Caracteristici principale

- Baterie 100 % rezistenta la apa , recomandat pentru utilizare in spa ii inchise
- Mai mult de 500 de cicluri la o rata de descarcare de 75 % ( D.O.D. )
- Mai mult de 1000 de cicluri conform IEC ( aplicatie Instalatii fotovoltaice PVES ) 61427
- Durata de viata lunga.
- Nu necesita intretinere intretinere.
- Fiabilitate imbunatatita si o manevrare sigura .

Monbat este lider european in fabricarea bateriilor tip plumb-acid utilizabile pentru diverse aplicatii. Gama de baterii MegaLight sunt destinate uzului intern in cadrul sistemelor ce utilizeaza surse de energie regenerabila. Bateria MegaLight poate face parte din alcatuirea sistemului solar fotovoltaic alaturi de panouri fotovolatice, invertor solar si controller.

Bateria solara are rolul de a stoca energia, care poate fi utilizata ulterior sau poate fi redistribuita catre reteaua de electricitate. Bateria MegaLight se remarca prin caracteristici imbunatatite, avand urmatoarele avantaje:

este 100% etansa
este perfecta pentru uzul in interior
este simplu de utilizat si nu necesita nici un fel de intretinere
are descarcare foarte lenta, ceea ce asigura o durata de viata prelungita
are performante notabile in ceea ce priveste rezistenta si fiabiliatea
Bateria poate fi utilizata pentru o multitudine de aplicatii si dispozitive, nu doar in cadrul sistemelor de panouri fotovoltaice. Sunt indeale pentru vehicule folosite pentru diverse activitati, cum ar fi masinutele pentru golf, echipamente de remorcat sau de curatat din aeroporturi si supermarketuri. Bateria poate asigura autonomie pentru masini electrice si orice alte echipamente care se bazeaza in special pe utilizarea surselor de energie alternativa, precum radiatia solara sau miscarea aerului.

Optand pentru utilizarea surselor de energie regenerabile, precum si pentru dispozitive sau vehicule care functioneaza fara combustibil fosil, vom beneficia de costuri mai reduse pentru energie si de mai putina poluare atmosferica. Sursele de energie fosile sunt limitate si epuizabile, iar solutiile moderne pentru procurarea energiei au devenit o necesitate pentru o lume in plina dezvoltare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura